Bruiloft fotografie & reportage informatie

Bruiloft

Een bruiloft is een dag waarin alles klopt. Je bent stapelverliefd, iedereen is vrolijk, vrienden en familie hebben zich mooi gemaakt. Je gaat trouwen op een unieke locatie, er is lekker eten en drinken en jullie hart maakt een sprongetje. Ik ben professioneel fotograaf waarin ik bruiloften vastleg in mijn eigen journalistieke stijl, gebruikmakend van verschillende perspectieven, met veel aandacht voor spontane en krachtige emoties.

Puur – origineel – authentiek

Het is geweldig dat ik jullie trouwdag van dichtbij mag meemaken en het via beeldmateriaal mag vastleggen. Het is iedere keer weer bijzonder en ik geniet hier dan ook enorm van. Tijdens jullie bruiloft ben ik als fotograaf op de achtergrond aanwezig, waarbij de dag, de bijzondere momenten, zo puur en spontaan mogelijk op beeld worden vastgelegd. De foto’s zijn niet geposeerd.

Naast het bruidspaar ben ik ook bezig met jullie daggasten, de omgeving en met details vast leggen van de trouwringen tot aan de cadeaus. De bruiloftsdag begint vaak bij de voorbereidingen thuis, het aantrekken van de jurk, het pak, de make-up.

Tijdens de trouwdag maken we (indien gewenst) tijd vrij voor een fotoshoot met jullie tweeën op een mooie locatie (door jullie of door mij uitgezocht). We kunnen dit doen in de nabije omgeving van de trouwlocatie of op een locatie in de buurt. We kiezen een mooi moment van de dag (in de vroege ochtend, rond zonsondergang of allebei?). Vanaf de vroege ochtend (visagist en kapper) tot aan het feest zal er een journalistieke rapportage gemaakt worden. De mooie onbevangen momenten worden vastgelegd, zowel in detail als in overzicht foto’s. Hierbij maak ik gebruik van verschillende lenzen en externe flitsers. Indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van een second shooter die je partner vanaf het beginpunt volgt.

Bruidsreportage

Van de foto’s van de bruiloft maak ik een selectie van de “best off”  die samen het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Deze foto’s bewerk ik in Photoshop en Lightroom. Hierdoor krijgen ze nog meer helderheid en uitstraling. Dit zal subtiel gebeuren zodat ze een eerlijk beeld blijven geven van de bijzondere dag. Ook zal ik enkele foto’s aanleveren in zwart- wit.

Voorbespreking van jullie bruiloft

Het maken van een bruidsrapportage is iets heel persoonlijks en intiems. Daarvoor is het heel belangrijk dat jullie je bij mij op je gemak voelen. Graag maak ik tijdens een kennismakingsgesprek eerst persoonlijk kennis met jullie.

Loveshoot

Een shoot, met elkaar, een bijzonder moment, met je geliefde. Op een mooie locatie. Op bijvoorbeeld de heide in het najaar, in het veld samen met de veldbloemen, het bos, de rivier…

Je kan deze foto’s bijvoorbeeld ook gebruiken als trouwuitnodiging of als aankondiging van je zwangerschap.

Boekingen 2020-2021

Wil je graag dat ik je bruiloft kom vastleggen?

Wil je graag een afspraak maken voor een (familie)portret shoot of een love shoot?